Merülő szivattyú a hatékony vízkitermeléshez

merülő szivattyú

Rohamosan közeledik a nyári időszak, amikor nagy valószínűséggel ismét szembe kell nézni az aszály káros hatásaival. Sajnos tendenciózusan egyre szárazabbak az évek, ami sok problémát vetít előre. Van azonban lehetőség okosan gazdálkodni a rendelkezésre álló csapadékkal. A merülő szivattyú okos felhasználása mellett, a kert vízellátása optimalizálható.

A tiszta víz szállítására kiképzett AL-KO TK 250 ECO esővíztároló ciszternák, medencék, elárasztott pincék, természetes források kiaknázására ideális. Az automatizálást a merülő szivattyú úszókapcsolója látja el, ami a vízfogyás során automatikusan lekapcsol, ha az kritikus szintet ér el és a pompa sérülését veszélyezteti.

Az univerzális csatlakozócsonk könnyű illesztést tesz lehetővé, a megközelítőleg 41,9 mm átmérőjű kimeneti részen. A merülő szivattyú előnye az önfelszívó rendszerekhez képest, hogy teljesen elmerülhet a folyadékban. Az óránkénti 6000 liter kapacitás bőven megfelel a kisebb igények kielégítésre. Készüljünk fel időben a vízellátás biztosítására, ezért rendeljük meg minél hamarabb a hatékony berendezést!

seditor