Mi a CSP viszonteladó feladata?

CSP viszonteladó

A jelenlegi fogyasztói társadalom hihetetlenül komplex módon épül fel, ahol gyakran a termelő, még egyben vevő is és nemcsak a nyersanyagokat illetően, hanem megannyi szolgáltatás szempontjából. A különféle programok révén ugyanis egyszerűbbé válnak a különféle adminisztrációs és nem mellesleg marketing feladatok. Hogyan kapcsolódik ehhez a CSP viszonteladó fogalomköre?

Először is tudni kell, hogy a Microsoft CSP egy előfizetésen alapuló felhőszolgáltatás, ami nem közvetlenül az előállítótól, hanem annak partnereitől lehet megrendelni. Egy komoly hierarchiai rendszer épül fel ez esetben, ami több lépcsőből áll és legalul található a CSP viszonteladó partnere, a végfelhasználó.

Amennyiben szeretnénk sokkal többet megtudni erről, akkor megéri ellátogatni a kvazar.cloud oldalra. Itt pontos tájékoztatást találunk a témában és megtudhatjuk, milyen módon válhat valaki CSP viszonteladó ügyféllé. Érdemes okosan kihasználni a szolgáltató szektorban meglévő potenciált, hiszen ez a jövő, akárcsak a felhő alapú programok, amelyek új távlatokat nyitnak a számítástechnika világában.

admin