Mi ma a Ryanair kézipoggyász szabályzata?

Ryanair kézipoggyász

Nyaralni az ember egyre gyakrabban utazik repülőgéppel. Sokszor az amúgy is izgalmasnak ígérkező útra rátesz egy lapáttal, hogy minden légitársaságnak más elvárásai vannak a bőröndöket illetően.

A Ryanair kézipoggyász szabályzata nem is olyan régen változott, azóta ha ingyenes megoldást akarunk választani, akkor csak és kizárólag 1 darab kisméretű táskát vihetünk magunkkal, aminek a dimenziói nem haladják meg a 42x20x25 cm.

Ez a valóságban egy szélesebb laptop táskának felel meg, vagy egy kisebb hátizsáknak, ami mellett nem vihető semmi más. A rövid utazásoknál lehet használni az ingyenes méretet, azonban, amikor valaki egy hétre hagyja el az országot, gyorsan rájön, hogy neki nagyobbra lesz szüksége.

Amennyiben elsőbbségi beszállást vásárol, a feljebb említett Ryanair kézipoggyász mellett, még egyet magával vihet, ami semmilyen körülmények között nem haladhatja meg 55x40x20 cm-t és a 10 kg-t. Ebben az esetben érdemes strapabíró gurulós bőröndöt választani, amit jobb esetben még a gépre is magával vihet.

admin