Miben tud többet nyújtani egy barber shop?

a76

Talán Önben is felmerült már a kérdés, hogy miben tér el egy barber shop a hagyományos fodrászatoktól, de most lerántjuk a leplet a titokról. Budapesten bizonyos barber shopoknak szinte lelke van (forrás: a76.hu). Ez azt jelenti, hogy aki valami különlegesre vágyik és nemcsak egy szeretne lenni a sok fej közül, amit az olló érint az adott napon, akkor Önnek is efféle szolgáltatás után kell néznie. A barber shop sokkal inkább művészetre hasonlít, semmint egy hétköznapi szolgáltatásra.

Itt nem tömegtermelés folyik, hanem egyedi gyártás, ha éppen a termelő tevékenységekhez hasonlítanánk a dolgot. A szóban forgó csapat nap mint nap megpróbál olyan módon bánni az őket bizalmukkal megtisztelő ügyfelekkel, hogy úgy érezzék, valami különleges élményben van részük. Egészen pontosan betartják az előre foglalt időpontokat, de ha mégis akad néhány perc csúszás, akkor sem érzi magát kellemetlenül az ember, hiszen a feszültséget üdítővel, kávéval, vagy éppen egy prémiumminőségű alkoholos itallal is oldani tudják.

Ezen a helyen teljesen természetes, hogy átbeszéli az ügyfél az igényeit a barber shop munkatársaival, legyen szó hajviseletről vagy éppen szakállról. Ha éppen egy lelki fröccsre vágyik az ügyfél, az sem baj, ez is belefér, sőt, a felkészült és tapasztalt szakemberek minden mozdulatukkal igyekeznek egy kicsit többet nyújtani, mint amit elvár az ügyfél. A cél minden alkalommal lenyűgözni a másikat, hiszen visszatérő ügyfélkörről van szó.

Mindez a nagyszerű szolgáltatás Budapest belvárosában lesz elérhető, ahol megoldható a parkolás és ahogy említettük, az órarend fogalma is egészen egyedien értelmezhető. Ha Önnek nem felel meg a klasszikus nyitva tartás, semmi gond, hiszen ez a csapat profi és a hagyományos órákon kívül is talál időpontot, ha éppen arra van igény. Ha nincs ötlet a következő frizura kiválasztására, érdemes körülnézni a roppant igényesen elkészített honlapon, ahol remekül dokumentált fotók bizonyítják, mit tettek le a csapatot alkotó hölgyek az asztalra. Érdeklődjön és kérjen időpontot!

admin