Mikortól ajánlott a baba tricikli?

baba tricikli

Az első év eltelte után a gyermekeket már nem érdekli a babakocsiban ülés, aktivitásra és mozgásra vágynak. A baba tricikli stabil és biztonságos eszközként szolgál ehhez. A gyermek maga irányíthatja a járművét, az anyuka pedig a szülői fogantyú segítségével koordinálhatja annak mozgását.

A háromkerekű kerékpárok használata egyszerű és olyan gyerekeknek készültek, akik még nem tudják megtartani az egyensúlyukat. A kicsik biztonságát sokféle szerkezeti elem garantálja. Az acélváz, a kibővített hátsó rész és a leereszthető ülés stabilitást biztosít a baba tricikli számára. A masszív kerekek azért felelősek, hogy az úttal való érintkezés nagy felületen következzen be.

A méretes felfújható gumik garantálják a sima és puha gurulást. A felfüggesztés megvédi a piciket a rázkódástól és kényelmes utat biztosít, még a gödrökkel borított területeken is. A 3- vagy 5-pontos biztonsági övek jól rögzítik a gyermeket az ülésben, megakadályozva a kiesést. A további kényelemről, a baba triciklik puha huzattal ellátott széles ülései gondoskodnak.

seditor