Milyen a jó fali zászlótartó?

fali zászlótartó

A fali zászló minősége és tartóssága az alapanyagától, az elkészítésének módjától, illetve az elhelyezésétől is függ. Nincs ez másként a fali zászlótartó esetén sem. Mitől lesz az egyik kiemelkedően tartós és minőségben páratlan, a másik pedig csupán átlagos? Most kiderül! A falra rögzített zászló elhelyezésekor érdemes előrelátóan eljárni.

Ez vonatkozik a zászló biztonságos telepítéséhez szükséges fali zászlótartó kiválasztására is. Ugyanis, ez a gondtalan használat egyik alapeleme. Egy fali zászló tartószerkezetének masszívnak, erősnek és az időjárás szempontjából ellenállónak kell lennie. Nem törhet le és rongálódhat meg egy-egy nagyobb viharban. El kell bírnia a zászlónyél súlyát is, függetlenül attól, hogy az könnyű műanyagból vagy fából készül, és hogy a rajta lévő lobogót éppen 40-45 km/órás szél tépázza.

A biztonságos rögzítéshez masszív falra is szükség van. 1, 2 és 3 ágú fali zászlótartó közül választhat. A cégünk kizárólag korrózióvédett acélból készült fali tartókat értékesít. Ezek szinte bármilyen környezetben kiválóan mutatnak, köszönhetően az alapozórétegre felvitt, rendszerint fekete színű fedőfestéknek. A zászlótartó csövek 29 mm-es átmérővel rendelkeznek.

admin