Milyen az Euro nyelvvizsga rendszer?

Euro nyelvvizsga

Az idegen nyelv ismerete arra hivatott, hogy biztosítsa a kommunikációt a más nemzetiségű emberek között. Úgyhogy nagyon fontos, hogy valaki ne csak diplomával rendelkezzen, hanem a mindennapi életben is használni tudja az adott nyelvet.

A BeHappy angol nyelviskolában Euro nyelvvizsga letételére szintén van lehetőséged, tehát ennek érdekében tanácsos felkeresned ezt az iskolát. Tudnod kell azt is, hogy az Euro nyelvvizsga mindenegyes feladata az Európa Tanács által meghatározott egységes nyelvi szintekhez igazodik.

Így pedig az Euroexam mindenütt jelentős, államilag elismert bizonyítványt biztosít, amit az álláskereséseknél is elfogadnak. Ebből adódóan, lényegesen megnő az esélyed egy sokkal jobban fizető állás megszerzésére, ami által könnyebbé válik az életed.

A BeHappy angol nyelviskolában az Euro nyelvvizsga rendszerben alap (B1), közép (B2), valamint felső (C1) szintre lehet jelentkezni. Ezek a szintek megfelelnek a magyar akkreditációs rendszernek, illetve az Európa Tanács követelményeinek egyaránt.

A korábbi kétnyelvű változat mellett, most már egynyelvű vizsgaként is letehető az Euro nyelvvizsga. Utóbbi megegyezik a kétnyelvű vizsgával, egyedül csak a Meditation/Közvetítés rész hiányzik belőle. Írásbelin és szóbelin együtt vesznek részt az egy- és a kétnyelvű vizsgára jelentkezők.

A vizsgarészek pontozása és értékelése egyaránt megegyezik. Államilag elismert mindkét változat, úgyhogy a felvételihez és a diplomához egyformán megfelelnek. Az Euro nyelvvizsga felépítéséről minden további információt elolvashatsz, ha belépsz a behappynyelviskola.hu honlapjára. Tájékozódj és tedd le az Euro nyelvvizsgát!

admin