Milyen méretekben lehet kapni légpárnás tasakot?

légpárnás tasak

A törékeny termékek megfelelő csomagolása elengedhetetlen ahhoz, hogy épségben célba érjenek, ne sérüljenek meg szállítás közben. Mindannyian vásároltunk már olyan kisebb elektronikai cikket, ami buborékfóliába volt becsomagolva, tehát tudjuk, hogy ezeknek az árucikkeknek ez a legjobb megoldás. Ha kíváncsi arra, hogy milyen légpárnás tasak méretek közül lehet most válogatni, akkor egyszerűen kattintson a buborekfolia.hu linkre! Mivel minden termék más mérettel kerül legyártásra, ezért különböző méretű tasakokra van szükség a csomagolásukhoz.

A cégtől olyan méretet rendelhet, amilyenre szüksége van, mindössze mondja meg, hogy mit szeretne belerakni és adja meg a becsomagolni kívánt termékek paramétereit vagy a kívánt tasak méreteit. Ezek igényelhetőek ragasztható füllel és anélkül is. A buborékfólia kiválóan védi az árut, ugyanis a kis légpárnák felfogják az anyagmozgatás, valamint a szállítás során kivédhetetlen ütődéseket, rázkódásokat.

Tudni kell, hogy az adott termékhez ideális típusú fólia kiválasztását minden esetben a légpárnák mérete határozza meg. A buborekfolia.hu linkre kattintva eldöntheti, hogy milyen fajta fóliát vásároljon, hiszen itt van 2 és 3 rétegű buborékfólia egyaránt. Ha leadja a rendelést a szükséges paraméterekkel, akkor nagyon jó döntést hoz, mivel a kedvező árban biztos lehet, mint ahogyan abban is, hogy rövid időn belül megkapja a tasakokat. A gyártási idő függ a megrendelt zacskók számától, ami körülbelül 4-8 munkanapot jelent.

Ezért érdemes minél előbb megrendelni, hogy kéznél legyenek a tasakok, mire szükség lesz ezekre. Nagyon könnyen kezelhető termék, kiváló csomagolóeszköz. Amennyiben törékeny dolgokat gyárt, termel, vagy egyszerűen csak igényesen szeretné becsomagolni a termékeit, hogy közben azok láthatóak maradjanak, akkor mindenképpen tanácsos ezt a megoldást választania. Első osztályú fóliából készülnek ezek a tasakok. A 3 rétegűek szerkezetileg erősebbek, nehezebben szakadnak. A zacskók felülete sima, egységes, mert a buborékok középen helyezkednek el.

admin