Milyen övet érdemes választani egy kék öltönyhöz?

kék öltöny

A hivatalos alkalmak gyakran az öltöny viselését hordozzák magukban. Esküvő, üzleti megbeszélés, újévi buli – egy elegáns és jól illeszkedő öltöny a legjobb öltözék az ilyen fontos eseményekre. De szükség van-e övre hozzá vagy elhagyhatjuk? Hogyan válasszuk ki a megfelelő övet a kívánt hatás eléréséhez? Megtaláltuk a választ ezekre a kérdésekre! Nem mindegy, hogy milyen övet választasz a kék öltönyöd mellé. Először is, nem szabad az utolsó pillanatra hagynod ennek a fontos kiegészítőnek a kiválasztását. A döntés meghozatalának elve igencsak egyszerű.

A kék öltönyhöz tartozó övnek ugyanolyan színűnek kell lennie, mint a cipőnek. A kék esetében egy nagyon sötét barna árnyalatú cipő és ugyanolyan színű öv remekül mutat együtt. Ugyanez igaz a bézshez közeli árnyalatokra is. A fekete kiegészítőket a stylistok egy másik sikeres lehetőségnek tartják, mivel a fekete és a kék duója a lehető legelegánsabb stílust teremti meg. A tökéletes megjelenés az összes elem harmonikus kombinációját jelenti. A megfelelő öv nagyban hozzájárul az összehangolt megjelenéshez.

Egy kék öltönyhöz a legjobb megoldás a mindig aktuális téglalap alakú csat. Egy ilyen kiegészítő feltűnő, mégis visszafogottan fog kinézni. Ne feledd azonban, hogy nem csupán a csat alakja számít. A színe is fontos, mert illeszkednie kell a mandzsettagombok vagy a nyakkendőcsipesz színéhez. Ha a mandzsettagombok ezüst színűek, az övcsatnak is annak kell lennie.

Másik fontos szempont, hogy milyen hosszú legyen a kék öltönyhöz viselt öv? Amikor erről a tényezőről döntesz, figyelembe kell venned a derekad körfogatát. És mit tehetsz akkor, ha az öv határozottan túl hosszú, neked megfelelő méret nem kapható az üzletekben és nem vesztegetheted az idődet további keresésekre? Ebben a helyzetben elmehetsz egy bőráru üzletbe és kérheted, hogy rövidítsék meg. A szakemberek ezt a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban végzik el. Ha követed a felsorolt irányelveket, könnyedén létrehozhatod egy elegáns úriember tökéletes megtestesülését.

seditor