Milyenek lehetnek a Ryanair kézipoggyász méretei?

Ryanair kézipoggyász

Egyre többen választják a Ryanair légitársaság járatait az utazásaikhoz, a remek feltételeknek köszönhetően. Utazás előtt feltétlenül meg kell győződni arról, hogy a Ryanair kézipoggyász megfelel-e a légitársaság előírásainak. Ha valaki nincs tisztában ezekkel, annak tudunk adni némi támpontot.

A Ryanair esetében a kézipoggyász mindenképpen 55 cm x 40 cm x 20 cm és/vagy 35 cm x 20 cm x 20 cm nagyságú legyen, amelyek összsúlya ne haladja meg a 10 kilogrammot. Ha ezt betartják, akkor semmi gondjuk nem lesz a beszállásnál, ugyanis az ilyen méretű Ryanair kézipoggyász tökéletesen megfelel a légitársaság előírásainak.

A táskák, bőröndök beszerzése sem jelenthet gondot, hiszen ezek egyszerűen megrendelhetőek a taskam.hu webshopból. A Ryanair kézipoggyász itt igen változatos és vonzó, így mindenki talál magának egy ízléses és praktikus darabot. Ha utazni készül valahová a Ryanair járatával, Ön se halogassa a vásárlást, hiszen a nyaralások szezonjában mindenki a praktikus és megfizethető táskákat, bőröndöket keresi!

admin