Mindenki kedvence a kanapéágy

kanapéágy

Praktikus, sokoldalú, esztétikus, komfortos és roppant trendi. Hirtelenjében ezek a jelzők jutnak az eszünkbe a kanapéágy kifejezés hallatán. A bútordarab elsősorban azok kedvence, akiknek nem áll rendelkezésükre sok hely a lakásban, ám ez nem jelenti azt, hogy a nagyobb paraméterű otthonokban ne lenne helye a kanapéágynak. A modell a kanapé és az ágy közös szerelemgyereke: napközben összezárva kecses része az ülőgarnitúrának, viszont este szétnyitva, kényelmes fekvőhely az otthonunkban éjszakázó vendégeknek.

Ennek az okos megoldásnak köszönhetően sok helyet megspórolhatunk, méghozzá úgy, hogy nem bontjuk meg a szoba kialakított dizájnját. Mielőtt azonban bőszen belevágnánk a fejszénket a feladatba, a vásárlásba, egy nagyon fontos dolgot tartsunk mindenképpen szem előtt! Ne dobjuk a sutba a magas színvonalú kialakítás elvét! Mivel a kanapéágy nagyobb terhelés alatt áll, hiszen rendszeres átalakítjuk, roppant fontos, hogy az valóban precízen összerakott, minőségi elemekből álljon.

Ülőbútor dán és olasz tervezőktől

A szakértők egybecsengő véleménye egyébként is az, hogy a minőséget semmi szín alatt nem érdemes feláldozni az esetleges kompromisszumok oltárán. Az ülőbútor nemcsak a szemnek kell mutatós legyen, de a színvonal tekintetében is hoznia kell a kötelezőt, hiszen az jó esetben nap mint nap használatnak lesz kitéve. Abban az esetben, ha igazán nívós egységre vágyunk, először a dán és az olasz tervezők háza táján nézzünk szét. Ezt könnyen megtehetjük, ha meglátogatjuk az InnoConcept honlapját. Mit várhatunk a weboldaltól?

Nos, röviden fogalmazva a felsőkategóriás luxustermékek színpompás kínálatát. A hosszú válasz nyilván ennél jóval részletesebb, ám e rövidke cikk nem elég ahhoz, hogy az exkluzív bútorcsodák minden nagyszerű tulajdonságait kitárgyalhassuk. Amennyiben a nappali vagy az ebédlő újragondolása a cél, az ülőbútor kategóriájában kedvünkre válogathatunk a szebbnél-szebb kapapék, heverők, fotelek és komplett ülőgarnitúrák között. Természetesen mindezt vitathatatlan minőségben.

admin