Mire használható fel a térkőszegély?

térkőszegély

A kert szépítéséhez szükség van olyan alapanyagokra, amelyekkel tetszetős felületeket lehet kialakítani. Erre a célra tökéletesen megfelelnek a különféle kavicsok, térkövek, gyepszőnyegek. Természetesen fontos, hogy a felületeket egymástól éles határokkal válasszuk el. Itt lép képbe a kiváló képességekkel rendelkező térkőszegély. Rendkívül sokoldalúan alkalmazható és egyedi formavilág kialakítására alkalmas ez a típus.

Igény szerint vágható és ha a merevítő részét elmetsszük, akkor íves és kör alakú formák is létrehozhatóak. A rögzítése speciális tüskékkel történik. A Border hajlítható térkőszegély magassága 4,5 cm, anyagát tekintve pedig UV álló PP részben újrahasznosított műanyag. Ebből a szempontból még környezetbarátnak is mondható.

Járdák mentén, fák és bokrok köré könnyedén lefogatható. Megkönnyíti a gyep karbantartását és gátat szab annak, hogy esetleg a növények tovább terjedjenek az adott helyszínről, amit kiszabtunk nekik. A térkőszegély idővel eltávolítható, így ha nagyobb átalakítást tervezünk, akkor ebben semmi sem akadályoz meg bennünket.

admin