Mit kell tudni a 40 lábas konténerről?

40 lábas konténer

“A Container Market cégnél biztosan megtalálja az ideális konténert az a személy, akinek egy hosszabb fajtára van szüksége. Itt évek óta kapható a 40 lábas konténer, amelyik 12 méter hosszú, 2,5 méter széles és 2,6 méter magas. Nem mindenkinek van szüksége nagyon jó állapotban lévő, a vállalatnál az A kategóriába tartozó berendezésre.

Vannak, akik teljes mértékben megelégszenek egy B kategóriába illő 40 lábas konténer fajtával is. Mit kell erről tudni? Nos, ekkor az oldalfalak normál, elfogadható állapotban vannak kívül és belül, csaknem teljesen korróziómentesek. Ettől függetlenül az alaposabb szemügyre vételt követően kiderül, hogy itt-ott kisebb horpadások és rozsdafoltok vannak az eszközön.

Ezek persze egy cseppet sem akadályozzák meg azt, hogy a termék tökéletesen beváljon, elvégezze a tárolási feladatát. A B kategóriás 40 lábas konténer padlója jó állapotban van, de azért kisebb javítások és foltok felbukkannak itt-ott. A szerkezet ajtója teljes mértékben működőképes, illetve a keret is jól néz ki, amin előrehaladott rozsdásodás nem figyelhető meg.

A cég által forgalmazott legtöbb 40 lábas konténer ebbe a csoportba tartozik. Annyit még tudni kell, hogy ezek a szélnek és a víznek is kiválóan ellenállnak, azonban a termék lassú leépülése várható, ami miatt középtávon javításra szorulhat.

A vállalat a szaniterkonténer bérlés esetében is segíthet

Mit kell tudni az ilyen berendezésekről? Nos, a szaniterkonténer bérlés akkor meggondolandó, amikor valakinek egy kombinált vagy külön zuhany és WC konténerre van szüksége. A szaniterkonténereket kedvező bérleti konstrukcióban is kínálja a vállalat. A szaniterkonténer bérlés mindenképp egy jó választás akkor, amikor rendezvények, építkezések, táborok, felvonulási területek megfelelő szociális ellátása a cél.

Az ilyen szerkezeteknek a fő pozitívumuk abban rejlik, hogy csatornázatlan területen szennyvíz-tartállyal is telepíthetőek. Ez pedig nagyon sokszor igazán jól jön. Kinek érdemes alaposan fontolóra vennie a szaniterkonténer bérlés lehetőségét? A fent említettek mellett azok is jól járhatnak ezzel, akik kempingek, táborok ellátását szeretnék megoldani.

admin