Mit sugall a férfi karóra?

Férfi karóra

Az erősebbik nem képviselői imádnak a hölgyek előtt a domináns fél szerepében tetszelegni. A kívánt hatás elérése érdekében, számtalan olyan praktika és kiegészítő van a tarsolyukban, ami előhozza a kihangsúlyozni kívánt részét.

A férfi karóra tipikusan a megjelenés azon faktora, ami szavak nélkül is rengeteget mesél a viselőjéről. Hölgyek, figyelem! Ha többet szeretnének megtudni a kiszemelt férfiú belső értékeiről, vegyék szemügyre a csuklóján viselt órát! A sportos, vagány típus arra enged következteti, hogy a férfi könnyed természetű és lezser.

A hagyományos színű és formájú férfi karóra azt sugallja, hogy a viselőjének fontosak a hagyományos, klasszikus értékek, mint a család és a házasság. Az igényes darabok olyan személy belső értékeit engedik sejteni, aki tudja, mit akar és azt meg is szerzi.

Azt sem kell elfeledni, hogy a férfi karóra egyfajta státuszszimbólumként viselkedik és olyan becsben tartják a kedvenceiket, mint a méregdrága autójukat. Sőt, olyan is akad, aki egész gyűjteménnyel rendelkezik.

admin