Munkavédelmi nadrág sok zsebbel

munkavédelmi nadrág

Kemény munkához válasszunk megfelelő öltözéket! Akármilyen hihetetlen, ezzel az egyszerű dologgal rendkívül sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat.

Nem célszerű az olyan munkavédelmi nadrág viselése, ami kényelmetlen és könnyen szakad. Sajnos könnyen bele lehet botlani ilyen silány termékekbe is, de nem az euronorm.hu webáruház kínálatában. Itt ugyanis remek ár-érték arányban szerepelnek a jobbnál-jobb munkavédelmi nadrágok, többféle kialakításban.

Rövid, hosszú, kantáros munkavédelmi nadrág sok zsebbel kapható, többféle méretben. A zsebeknek fontos szerepük van a munkavédelmi öltözékek esetében. Ezekbe bele lehet pakolni a kisebb szerszámokat, alkatrészeket és minden egyebet, ami jó, ha mindig kéznél van.

Így legalább nem kell perceken keresztül a szerszámosládában kotorászni a mérőszalag vagy a kombinált fogó után. A munkavédelmi nadrág derékrésze gumis, ami a kényelmet szolgálja, a térdrésze pedig megerősített szövetből készül, ezért nem fog kikopni idő előtt. Gépben mosható, ezért egyszerű a tisztántartása.

admin