Műtős sapka különböző variációban

műtős sapka

Az egészségügyi ruházatok közé tartozik a szóban forgó kiegészítő is, ami napjainkban már rengeteg variációban kapható. A műtős sapka legtöbb példánya poliészterből, pamutból, valamint lyocellből készül. Tévhit, hogy csak fehér színben van jelen az üzletekben.

Különböző árnyalatú és szép mintás darabok közül válogathat, szóval biztosan megtalálja a tetsző modellt. Mivel egy műszak akár 24 órás is lehet, ezért rendkívül fontos a kényelem. Erről a dologról, vagyis a komfortról a professzionális szabás és a légáteresztő anyag gondoskodik. A műtős sapka prémium variációja kifejezetten jól bírja a rendszeres mosást, nem deformálódik, nem nyúlik el, nem bolyhosodik ki. A mosás után nagyon hamar megszárad és vasalás nélkül is felvehető.

Létezik olyan típus, ami antibakteriális kezelésen esik át, ebből kifolyólag a szövet magas fokú védelmet garantál a munkakörnyezetben előforduló baktériumokkal szemben. A pamut műtős sapka igazi kedvenc, de a vízszigetelő anyagból készült modellt is egyre többen keresik.

seditor