Nemcsak a displayfóliás pop up fal kérhető itt

Profi szitanyomás

A reklámeszközökre rengeteg cégnek szüksége van. Azért, hogy az adott eszközre felvitt logó, embléma vagy felirat tökéletes legyen, a szakemberek gyakran választják a szitanyomás eljárást. Ezzel még a legigényesebb motívumok is ragyogó színekben és kiváló minőségben jelennek meg az adott kellék anyagán. Évek óta foglalkozik a szitanyomás megannyi fajtájával a Hungaro Dekor cég. Itt a munkatársak tudják, hogy az összes nyomtatott produktum alapja a megrendelő által rendelkezésre bocsátott, ideális adat, ami a grafikára vonatkozik.

Ha például az adott kliens nem rendelkezik nyomdakész alapanyaggal, akkor a vállalat nyilván nagyon szívesen vállalja annak a beszerzését és elkészítését. Természetesen a szitanyomás része a nyomtatási eljáráshoz szükséges fájlok létrehozása is. A Hungaro Dekor profizmusát a lehető leginkább az bizonyítja, hogy van egy külön grafikai részlege, ahol a rendelkezésre álló anyagokat a szitanyomás eljárásához pótolhatatlan technológiai jellemzőknek megfelelően alakítják át.

A digitális szitakészítéssel centiméterenként több mint 17 pontos felbontású képi megjelenítés lehetséges. Ezzel pedig a kuncsaftok igényeit maximálisan ki lehet elégíteni. A kollégák a színeket számítógépes színkeveréssel állítják elő, a pop up fal esetében is, amelyik a mai napig az egyik legnépszerűbb reklámeszköz. A legkorszerűbb, automatikus szitanyomó masinákkal 200 x 600 cm méretű nyomatokat is tudnak csinálni a profik, összevarrás nélkül.

A pop up fal ezért is lesz olyan, ami a kliensnek teljes mértékben tetszeni fog. Nem mellesleg a zaszlo.eu weboldalon is megtalálható vállalkozás a megszokott, display fóliával rendelkező pop up fal mellett, textilnyomatos termékeket is előállít, egészen nagy méretekben. Az ügyfél által kért grafikát vastag, nem átlátszó textilanyagra nyomtatják a szakik. Ezt követően a kész nyomatot a szerkezetre tépőzárral rögzítik. Ennek hála pedig a megrendelőnek már csak annyi a dolga, hogy a rendezvényen egyszerűen felállítja a pop up fal eszközt. A kelléknek hatalmas pozitívuma a régi falakkal szemben, hogy itt már nem kell sokat bajlódni a tartozékok összeillesztésével.

admin