Ön használt már lakásbiztosítás kalkulátort?

lakásbiztosítás kalkulátorok

Magyarországon a lakások mintegy 65-70%-a biztosított, ami viszonylag jó statisztikai szám, de sajnos, a megkötött lakásbiztosítások 75%-a nem vagy csak részben nyújtanak megfelelő védelmet. A szerződések nagy része is elavult, pedig 2 évente fontos volna aktualizálni ezeket, illetve indokolt esetben kihasználni a lakásbiztosítás váltás lehetőségét. A lakásbiztosítás kalkulátorok jócskán megkönnyítik a lakásbiztosítás kötés folyamatát. 12 biztosítói ajánlatból választhatunk online a biztoshely.hu weboldalon található lakásbiztosítás kalkulátor használatával.

Lényeges dolog, hogy a lakásszerződésének paraméterei úgy kerüljenek összeállításra, hogy az a valóságnak megfelelő védelmet nyújtsanak egy esetleges káresemény alkalmával. A lakásbiztosítás kalkulátor 2020-2021 évi rendszer alkalmazásával több biztosítói díjat lehet összehasonlítani. Ez közvetlen szerepet játszik abban, hogy a leginkább optimális lehetőséget választhassuk ki.

A fent említett portálon olyan szakembereket ismerhetünk meg, akik díjmentesen a teljes ügyintézést elvégzik számunkra. A már meglévő szerződésünket is felmondják, ha biztosítót szeretnénk váltani. Sőt, ha véletlenül kárrendezésre kerülne a sor, azt is elintézik helyettünk. Gyakorlatilag mindenben támogatást nyújtanak, ezért célszerű hozzájuk fordulni. Lássuk, hogy milyen elemeket tartalmaz egy jó lakásbiztosítás! Fizet tűz, robbanás, villámcsapás, viharkárok, árvíz, felhőszakadás, kő- és földomlás, földrengés és -csuszamlás, hónyomás, jégverés, idegen tárgy ütközése esetén stb.

Kiegészítő termékeket és fedezeteket szintén magába foglal egy jó lakásbiztosítás. Ezek a villámcsapás másodlagos hatása, családi baleset- vagy életbiztosítás, felelősségbiztosítás, csőtörés, vezetékes vízkár, üvegtörés, rablás, betöréses lopás, vandalizmus, hogy csak néhányat említsünk. A felsoroltak ellen köthetünk igazán előnyös lakásbiztosítást, méghozzá a lehető legkedvezőbb áron, aminek kiválasztásában nagy segítséget nyújt nekünk a lakásbiztosítás kalkulátor.

seditor