Ön szerint biztonságban van a hajója?

Hajóbiztosítás
Hajóbiztosítás

Hazánkban sokan rendelkeznek hajókkal, amelyek a nagyobb folyók, illetve tavak kikötőiben kapnak helyet. A biztonság megteremtése érdekében kiváló segítséget biztosít a hajóbiztosítás. A hajók védelmére különböző biztosítások köthetőek, amelyek eltérő ajánlatokat biztosítanak. A weboldalon található kalkulátor segítségével minden érdeklődő megtalálhatja azt a típust, amelyik megfelel a havi költségvetésének és igényeinek.

A felelősségbiztosítás megkötése napjainkban már elengedhetetlen a hajótulajdonosok számára, így a vízi járművek megvásárlása után szerződést kell kötniük. A hajóbiztosítás fedezi a szerződésben feltűntetett károkat.

A hajóbiztosítás elengedhetetlen, hiszen a nagyobb viharok, balesetek súlyos károkat okozhatnak a járművek felépítésében, amelyeknek finanszírozása hatalmas kiadást igényelhet. A biztosítással kapcsolatos igényeket a weboldal öt különböző biztosító intézménynél versenyezteti, majd felkínálja a megszabott ajánlatokat. A biztosítási szerződések megkötésével mindenki biztonságban érezheti szeretett hajóját.

admin