Öntapadós bútorfólia, mint a szekrény megfiatalítója

öntapadós bútorfólia

Meguntad a régi ruhásszekrényt vagy a konyhai kredencet cserélnéd újra? Mielőtt kitennéd a lakásodból az idejét múlt berendezést, érdemes átgondolnod, hogy valóban ez a helyes megoldás, hiszen egy jó minőségű öntapadós bútorfólia sokkal kevesebbe kerül, mint például egy új szekrény, az eredmény pedig önmagáért beszél.

Ha szétnézel a foliafan.hu internetes oldalon, a saját szemeddel is meggyőződhetsz erről. Az egyszínű öntapadós bútorfóliák kínálatában a legváltozatosabb árnyalatok közül válogathatsz a cinóberpirostól kezdve, az óceánkéken és mentazöldön át az ezüstszürkéig és szürkéskékig. Az említett honlapon matt és fényes hatású öntapadós bútorfóliát is találsz, számos színárnyalatból mindkét változat kapható. A gyermekáldás előtt állóknak nagy valószínűséggel a babarózsaszín vagy a babakék öntapadós bútorfólia az ideális ajánlat, míg egy óvodás játékbirodalmában minden bizonnyal a napsütést megidéző fényes sárga lesz a kedvenc.

Általánosítani persze nem érdemes, hiszen bárkinek lehetnek egészen szokatlan elképzelései is, ha az otthona szépítéséről van szó.

seditor