PanTech modern kandalló változatok

modern kandalló

A tűznek mindig is volt egy olyan egyedi hatása, ami megbabonázta az embert, ha sokáig figyelte a lángokat. A régi épületekben, főként a kastélyok szerves részét képezte a kandalló jelenléte. Ezek ekkoriban még nyitottak voltak, ami azért rejtett magában némi kockázatott. Ezekkel szemben, a modern kandalló már maximális biztonságot kínál minden szempontból.

A zárt égéstér megelőzi a parázs kipattanását, illetve a füst visszaszivárgását minden szempontból. A külső légbevezetés pedig folyamatos, friss oxigénellátást biztosít, anélkül, hogy azt a lakórétből venné el. A modern kandalló bizonyos változatai pedig központi fűtésre is képesek.

A prémium alapanyagokból készülő, hosszú kutatómunka eredményeként megszülető PanTech termékcsalád B, Joy, Evo és mobil változata között biztosan megtalálja bárki azt, amelyik a leginkább beleillik az otthona már meglévő hangulatába. Az ingatlan értékét is nagyban növelni tudja a modern kandalló telepítése. Olyan opcióról van tehát szó, amit érdemes megfontolni, főként, ha rendelkezésre áll egy jól szellőző kémény, amit még csak külön kiépíteni sem kell már.

seditor