Pompás textilek és kiegészítők a Szakatextől

szakatex

A szövetek árai az összetételüktől, a sűrűségüktől, a gyártójuktól és a fajtáiktól függenek. A mindig divatos viszkóz anyag méteráru egyike azoknak a textileknek, amelyekhez a vásárlók kedvező áron juthatnak hozzá. Ez egyike a szokatlan típusú mesterségesen előállított kelméknek, mivel a gyártásához természetes fa nyersanyagon alapuló cellulózt használnak. Ha egy 100%-os viszkóz szálat meggyújtunk, annak az égett papírhoz hasonló szaga lesz.

A megjelenés és a tapintás szempontjából a viszkóz anyag méteráru hasonlít a selyemre és ruhák, szoknyák, blúzok, nadrágok, meg egyéb ruhaipari termékek varrásához használják. Pozitívumai között fontos kiemelni az erősségét, a hipoallergén összetételét, az antisztatikusságát, az árnyalat és a fényesség hosszú távú megőrzésének képességét, valamint a magas nedvességállóságot. A viszkóz anyag méteráruból készült ruhákat kézzel vagy kímélő gépi mosással kell tisztítani 40°C fokon, a fűtőberendezésektől távol kell szárítani, el kell kerülni a hosszú ideig tartó napsugárzásnak való kitettséget és selyem üzemmódon kell vasalni. Egy gyönyörű anyag látványától sokakat megszáll az ihlet és megjelenik a ruhakészítés vágya. A Szakatex online szövetüzlet meghívja Önt a szebbnél-szebb textíliák tengerének felfedezésére! A katalógusunkban márkás anyagokat vásárolhat ruhák, nadrágok, öltönyök, kosztümök és gyermekruházat készítéséhez. A Szakatex kínálatát megvizsgálva, számos alkalmi ügyfél törzsvásárlóvá válik a következőknek köszönhetően: a szövetek és a varrás kiegészítők sokfélesége, a kiváló minőség, a termékek rendszeres frissítése, az alacsony árak, valamint a folyamatos akciók. Az üzlet számos külföldi gyártó változatos és exkluzív anyagait mutatja be.

A vásárlóink maximálisan elégedettek lesznek a természetes és a szintetikus szövetek széles választékával. A weboldalunk hasznos cikkeket és információkat tartalmaz a megrendelőknek, továbbá az akciókról és a szállítási feltételekről. A Szakatex internetes áruház munkatársai örömmel állnak a vásárlók rendelkezésére, ha bármilyen kérdés merülne fel.

admin