Ponte 20 cipők, a láthatatlan védelem

ponte 20 cipők

Gyermeke igazi gólkirály és a napi többórás labdarúgásnak sorra esnek áldozatul a lábbelik? Nos, a helyzet korántsem reménytelen, a gumiorral ellátott Ponte 20 cipők ugyanis a megszokottnál jobban bírják a strapát, így nem kell attól tartani, hogy néhány futballmeccs után a cipőorr már le is kopott.

Persze nem kizárólag ebben rejlik eme piacvezető márka népszerűsége. Legalább ugyanilyen fontosságú az, ahogyan a gyógyászati segédeszközként nyilvántartott Ponte 20 cipők magasított, rugalmas talprészükkel stabilan tartják a lábat és segítik a kicsik egyensúlyérzékének kialakulását.

Mivel a lábbelik szupinációs összetevője a termék belsejében található, a sokadik ránézésre sem tűnnek gyógycipőnek, így a kicsik örömmel viselik a tetszésüket leginkább elnyerő modellt. Erről a lábbelik gazdag színvilága és bájos díszítőelemei is gondoskodnak.

A Jó gyerekcipő webáruházban az év minden szakára találhatunk Ponte 20 cipőket a legfiatalabb családtagoknak, mégpedig megfizethető áron, így érdemes egyszerre többfélét beszerezni belőlük,

seditor