Pozitív hatású gyerek nyaklánc

Gyerek nyaklánc
Gyerek nyaklánc

Babáknak, kisgyerekeknek általában nem szokták ajánlani a nyaklánc viselését, azonban vannak olyan darabok is, amelyek nem járnak semmilyen veszéllyel, sőt, még pozitív egészségügyi hatásaik is vannak. A borostyán gyerek nyaklánc segít az immunerősítésben, valamint gyulladáscsökkentő és sebgyógyító tulajdonságairól is ismertek.

A fogzás gyötrelmeivel küszködő csecsemőknél enyhíti a fájdalmat és nyugtató hatással bír rájuk. Több méretben is megtalálható, így mindig a gyerkőc korának megfelelő darabot lehet beszerezni. Nem érdemes egyből a legnagyobb vagy a felnőtt változat mellet dönteni, ugyanis akkor a kicsi könnyen elhagyhatja vagy a játék hevében felakad valahová, ami még sérüléshez is vezethet.

A gyerek nyaklánc úgy lett kialakítva, hogy kényelmesen tudjanak tőle mozogni a kicsik és magával az ékszerrel se tudják megsérteni magukat. A gyerek nyakláncot alkotó borostyán szemek finomra vannak csiszolva, így nem karcolhatják meg az apróságok finom bőrét, sőt, még akkor sem okoznak fájdalmat, ha ráfekszenek.

admin