Remek alapanyag a szárított paradicsom olajban

szárított paradicsom olajban

Vannak olyan alapanyagok, amelyek egyszerűen nem hiányozhatnak bizonyos ételekből. Például, ha a téli időszakban készül egy szendvics vagy valamilyen tésztaféleség, akkor a szárított paradicsom olajban elkészítve tökéletesen passzol ezekhez. Természetesen szezonban bátran használhatjuk a lédús zöldséget, amit mi magunk termesztünk meg a kertünkben, de amint kifogytunk a tartalékokból, ne érjük be akármivel!

Igaz, hogy a nagyáruházak polcain mindig van frissnek mondott áru, de a Napon szárított paradicsom olajban legalább olyan, vagy még annál is nagyobb élvezeti értékkel bír. Kiváló zamatát az adja, hogy a pácba kevernek még más fűszereket. Található abban fokhagyma, oregánó, bazsalikom és némi tengeri só. A kicsit savanykás harmóniát a borecet biztosítja.

A beszerzés nagyon egyszerűen megoldható a zamatic.hu oldalon és hamarosan házhoz érkezik a szárított paradicsom olajban. Bátran tegyük próbára, ha eddig nem tettük volna és használjuk fel okosan a konyhában! Teremtsünk fantasztikus lakomákat a páratlan lapanyagokból!

admin