Roppant elegáns a mennyezeti klíma

Mennyezeti klíma

Vannak már olyan légkondik is, amelyek nemcsak a praktikusságuk és hatásos jellegük miatt bizonyulnak kötelezőnek a legmelegebb júliusi vagy épp augusztusi napokon, hanem esztétikus adottságukkal is kiemelkednek az adott szobában. Erre talán a legjobb példa a kazettás mennyezeti klíma, aminek elegáns külsejét valójában az adja, hogy ez az álmennyezetbe süllyeszthető, beépíthető. Az egyik leggyakoribb változatnak a 4 utas kazettás típus minősül.

Mit takar ez? Nos, ez annyit jelent, hogy a mennyezeti klíma kazettás beltéri egysége négy eltérő irányba fújja a levegőt. Persze attól még, hogy ez a leginkább elterjedt, nem azt jelenti, hogy csak ez kapható, ugyanis vannak még egy, két és három utas kazettás változatok is. Diszkrét megjelenésük és jó levegő elosztásuk révén, ezen mennyezeti klíma modellek egyre népszerűbbek hazánkban is.

Ez mondjuk annak is köszönhető, hogy az árak egyre alacsonyabbak, így a termékek olcsóbban megvehetőek, mint pár évvel ezelőtt. Ez megfelel az irodákban és üzletekben, nemcsak a lakásokban vagy házakban.

admin