Royal Canin kutyatáp az ebek kiváló egészségéért

Royal Canin kutyatáp

Ma már nálunk is egyre jobban elterjedt a felelős állattartás. A megfelelő élőhely biztosítása mellett, természetesen a kiváló táplálék is igen fontos. A Royal Canin kutyatáp Magyarországon is egyet jelent a prémiumminőségű táplálékkal. A készítők nagy gondot fordítanak arra, hogy minden eb azt az ételt kapja, amire méretének, fajtájának, életstílusának megfelelően szüksége van.

Magától értetődő, hogy például egy chihuahua nem ugyanazt azt étrendet igényli, mint mondjuk egy boxer. Ugyanúgy a fiatal, örökmozgó kutyának sem annyi kalóriára van szüksége, mint az idősebb társának. A Royal Canin kutyatáp minden igényt figyelembe vesz és ennek alapján van összeállítva.

A vemhes állat igényei sokkal magasabbak, éppen úgy, ahogy a kölyökkutyáké. A Royal Canin kutyatáp figyel arra, hogy a megnövekedett igényű négylábúak megkapják azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, amikre szükségük van. Ügyeljen Ön is kedvence egészségére, életének minden szakaszában, hiszen a kutya még a kis odafigyelést is sokszorosan meghálálja. Mi segítünk ebben!

admin