Sadolin Extra különféle fafelületre

Sadolin extra

A fabútorok és építmények nagyon jól mutatnak az udvaron, a kertben. A fából készült teraszkorlát sokat emel az egész ház arculatán. Akik szeretnek otthon barkácsolni és fával dolgozni, azoknak ajánlott a Sadolin extra használata, ami nem más, mint egy kültéri vastaglazúr a fafelületek védelmére.

Kiemeli a fa erezetét, miközben védi azt a nedvességtől és az UV sugaraktól. A tartós kivitelezés érdekében mindenképp érdemes a Sadolin extrát vagy egy ehhez hasonló glazúrréteggel bevonni a faanyagokat, mert ezzel meggátolhatjuk a korhadást.

Nem fog kiszáradni, továbbra is rugalmas marad, ezért nem roskad össze a saját súlya alatt a rusztikus ebédlőasztal. A fakerítésekhez is érdemes a Sadolin extra alkalmazása.

Új fényt, új külsőt kölcsönöz a felületeknek és meghosszabbítja azok élettartamát. Sok helyen még mindig fakeretes ablakok vannak. Ezek sokat veszíthetnek a szigetelő képességükből, hogyha a nedvesség miatt deformálódnak. Viszont a Sadolin extraval kezelt nyílászárókkal ez nem fordulhat elő. Egyaránt felvihető kemény- és puhafára, gerendákra, zsalugáterre homlokzati borításra. stb.

admin