Sokoldalúan használható a Bosch vésőgép

Bosch vésőgép

Amikor építkezésre vagy felújításra kerül sor a házban, lakásban, akkor elengedhetetlenek a megfelelő szerszámok. Ezek egyike nem más, mint a Bosch vésőgép, aminek a használatával egyszerűbben befejezhetőek a bontási vagy vésési feladatok, legyen szó egy tégla- vagy épp betonfalról. A Bosch vésőgép azért jelenti a jó választást, mert ez a maga kategóriájában az egyik legmagasabb ütőerővel rendelkező szerszám. Ennek is tudható be az, hogy a szakember gyorsan és relatíve komfortosan tud dolgozni ezzel.

A masina robusztus kialakítása és a magas nívójú alapanyagok felhasználása garantálja a hosszú élettartamot. Az SDS-Max Bosch vésőgép ütőereje 7,5 Jouletól 16,8 Jouleig terjed, így a nagyobb gépek már komolyabb bontási munkákhoz is megfelelnek. Az is nagy pozitívuma, hogy akkor is kiválóan használható, amikor valóban megterhelő a feladat, nem csupán a felhasználónak, de a masinának is. Nagy kedvenc az a Bosch vésőgép, amelyik már rezgés csillapított markolattal is bír. Miért olyan jó ez? Nos, ezzel a hosszabb munkák is könnyebbé válnak. A kelléket akkor is bátran lehet használni, amikor nehéz bontási és feltörési feladatot kell elvégezzen az ember. Megvehető a GSH 27 bontókalapács 62 J ütési energiával. Megannyi előnyt tartogat a brandtől az excentercsiszoló is. A siker főként a Bosch excentercsiszoló talp eszköznek köszönhető. Milyen masina ez? Nos, például a PEX 300AE modell, egy kompakt és könnyű szerszám, ami biztosítja az optimalizált kezelhetőséget és a egyszerű munkavégzést. Megannyi Bosch excentercsiszoló talp vehető meg ehhez, ezért a kellék igazán sokoldalú.

Ha a megfelelő Bosch excentercsiszoló talp mellett döntött az ember, akkor a legfinomabb csiszolási eredmény egyértelműen garantált. A profi szerszámmal, a Bosch excentercsiszoló talp felszerelését követően, a felhasználható igazán tisztán dolgozhat. Mindez köszönhető még a mikroszűrő-rendszernek. A beépített porszívó a port közvetlenül a géphez, a mellékelt mikroszűrő-dobozba szívja. Ennél garantált a tépőzáras rendszer, aminek hála a talp gyorsan és komfortosan kicserélhető. A csiszolópapír problémák nélkül felhúzható a papír asszisztens meglétének hála.

admin