Sűrű szövésű zöld kerítés háló

zöld kerítés háló

A gyönyörű térelválasztás elkészítése további lehetőségeket kínál a tervezéshez és a terület biztonságához. A dekoratív kerítéselemek segítenek az elegáns formatervezésben és a stílus hangsúlyozásában. Ezek felhasználásával, amelyeknek széles választéka megtalálható a katalógusunkban, kész és kifinomult formatervezési mintákat készíthet. A részletek változatos kombinációja mindig egyedi és különleges megjelenést teremt, miközben hangsúlyozza a tulajdonosok ízlését. Az ideális kerítéselemek hosszútávon ötvözik a vonzó megjelenést, a magas funkcionalitást és a megbízhatóságot.

Azért is tekintik ezeket optimális megoldásnak, mert tökéletesen illeszkednek bármilyen környezetbe, jól kombinálhatóak más befejező anyagokkal és a zöld területekkel. Bár a megrendelők igényei különbözőek lehetnek, de mindnyájan azt szeretnék, hogy a kerítés a lehető legjobban emlékeztesse őket arra az állapotra, amilyennek a telepítése első napjaiban látták. Ezért remek választás a széleskörűen alkalmazható kerítéselemek használata. A különféle zónák kerítésének létrehozására változatos árnyékoló megoldások szolgálnak. A zöld kerítés háló elrejti a nem esztétikus kerítéseket és épületeket. A sűrű szövése révén lehetővé válik a területek védelme a szomszédok és a járókelők kíváncsiságától. Az árnyékolót általában egy meglévő kerítésre rögzítik műanyag fogantyúkkal vagy speciális kapcsokkal. Jól átjut rajta a levegő és nem okoz légáramot, mint ahogyan ez a szilárd kerítések mentén megfigyelhető.

A zöld kerítés háló optimális árnyékolást és védelmet nyújt, ezen kívül olyan anyagból készül, ami nem bomlik és védve van az ultraibolya sugárzástól. A keritesrendszerek.hu webáruházban különböző sűrűségű, színű és méretű tekercseket vásárolhat. A kerítésekhez általában a 80%-os sűrűségű változatokat ajánlják, aminek előnye a Naptól való védelem, az UV sugarak negatív hatásainak semlegesítése, az elfogadható ár és a jó kombinálható képesség a fából, fémből vagy kőből készült kerítésekkel. A zöld kerítés háló a rovaroktól és a széltől is megvéd.

admin