Szálkásítás izomvesztés nélkül – Ezekre feltétlen figyelj!

szálkásítás

A szálkásítás nem egyenlő a karcsúsággal, ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a zsírréteg elvékonyításával vagy eltüntetésével láthatóvá tesszük az előzőleg felépített izmokat. Ez egy hosszú folyamat egyik eleme, aminek a végén a lehető legjobb forma vár a művelőjére. A szálkásítás lényege, hogy izomtömeg vesztés nélkül is le tudjál fogyni. Sajnos, sokan a nem megfelelő edzéssel az izmaikból is veszítenek a fogyókúrájuk során, ami nem hoz kifogástalan végeredményt.

Viszont az is tény, ha nincsen rajtad megfelelő izomzat, akkor szálkásításról sem beszélhetünk. Amennyiben van egy gondosan felépített izomtömeged, akkor kezdődhet a szálkásítás, aminek során továbbra is számolhatsz súlyvesztéssel, de ha jól csinálod, akkor az a zsírból történik. Vigyázat, ha nagyon megindul a fogyás, az azt jelenti, hogy izmot is veszítesz! Viszont a szervezet ragaszkodik a zsírtartalékaihoz, így nehéz rábírni, hogy a zsírt élje fel, de közben ne bontsa le a hosszú hónapok munkájával felépített izomzatot. A mikéntre nagyon nehéz jó receptet adni, mert minden ember más testalkattal, izomzattal rendelkezik, különböző az anyagcserénk, így a szálkásítás során figyelnünk kell, hogy ne egy lötyögős forma, hanem szépen kidolgozott, definiált test legyen az eredmény. A megfelelő diéta sem maradhat el a folyamatból, hiszen nem mindegy, hogy mit, mennyit és mikor eszünk a nap folyamán. Voltaképpen a szálkásítás idején a megfelelő étrend és edzés egyensúlya hozza el az elvárt eredményt.

Annak érdekében, hogy sikeres és szép eredménnyel járó szálkásítást tudjunk elvégezni, érdemes az Intenset 12 hetes edzéstervet és diétát kipróbálni. Ezt a programot ingyenesen megkaphatjuk az intenset.hu weboldalról, csak igényelni kell. Nehéz munka ez, de a végeredményt látván, azt fogod érezni, hogy bizony minden perce megérte. Az említett portálon megismerheted a szálkásítás alapelveit is, amelyeket a siker érdekében persze mindig be kell tartanod. Érdekes leírásból tájékozódhatsz, hasznos információkat megszerezvén.

seditor