Szappan friss uborkalével

Kézműves szappan

A természetes termékek felé történő fordulás napjainkban igen divatos lett, mert sokan rájöttek arra, hogy a mindennap használatos tisztálkodási szerek akkor jók, ha nem tartalmaznak semmiféle vegyszert.

Olyan kiváló minőségű kézműves szappan termékek vásárolhatóak meg a vitalis-szappan.hu nevű webáruházból, amelyek kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak, ezért végtelenül egészségesek a bőrnek. Például a mentás uborkalé szappan teljesen hígítatlan, frissen préselt uborkaléből készült. Ez azért jó, mert az uborka igen gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Méregtelenítő hatása által, nagyon jó a gyulladásos bőrfelületre.

Ez a szappan 100%-os tisztaságú borsmenta és eukaliptusz illóolajt is tartalmaz. Frissít, hidratál és ápol, valamint vitaminnal tölti fel a bőrt. Természetes bőrszépítő hatásával gondosan kényeztet. Szerezze be Ön is ezt a remek terméket, aminek alkalmazásával valódi öröm lesz a mosakodás, zuhanyozás! Törzsvásárlói áron még jutányosabban veheti meg a mentás uborkalé szappant.

admin