Szemet gyönyörködtetőek a futó szobanövények

futó szobanövények

Hiába a modern, divatos berendezés egy házban, az otthonosság érzését a különböző cserepes virágok adják meg igazán. A hagyományosan felfelé növekvő virágokat nem helyezhetjük el bárhol a lakásban, de a futó szobanövények azokra a helyekre is tehetjük, ahol az előbbiek nem férnek el.

A galéria peremén vagy magas szekrény tetején nagyon jól mutatnak a futó szobanövények, bár eléggé nehézkesen lehet öntözni ezeken a helyeken. Általában be lehet szerezni ezeket függesztett cserépben is, de a tulajdonosaik szintén egyszerűen ültethetik be. Ötletes és elegáns megoldás például a mohakaróra futtatott virág, mert így még a legegyszerűbb futókából is csodás lakásdísz varázsolható.

Futó szobanövények sokaságával találkozhatunk a virag-online.hu webáruházban, amelyek között megtalálható a zöld levelű Sc. aureum, a rikítóan sárga neon vagy golden photos, a fehér foltokkal díszített sötétzöld enjoy, valamint a pöttyözött levelű pictus. Természetesen ez a felsorolás nem teljes, az egész felhozatal megtekinthető az említett weboldalon.

admin