Tanácsadás pályázatíráshoz: 3 ok, amiért megéri

pályázati tanácsadás

Ahhoz, hogy egy vállalkozás megfelelően fejlődni tudjon, nem kevés pénzre van szüksége, azonban ezt nem minden esetben tudja kitermelni, így a tulajdonosok egyéb lehetőségek után néznek. Számos alternatív lehetőség is kínálkozik egy beruházási döntés meghozatalakor, a finanszírozási konstrukció kiválasztása során. Több előnye is van a pályázati tanácsadásnak. Nyilván nehéz egy cégvezetőnek eldöntenie egyedül, hogy mi lenne számára az ideális lehetőség, a tőke, a hitel, a saját forrás vagy a pályázat.

Érthető módon, mindenki arra törekszik, hogy a lehető legkedvezőbb feltételrendszer keretében jusson pénzforráshoz az adott körülmények között. Esetleg a saját forrás kínálkozik a legolcsóbbnak, bár ez korántsem igaz minden esetben. A kis- és középvállalkozásoknak a pályázat-hitel-tőke hármas közül, a legelőnyösebb feltételeket általában a pályázat kínálja. Kifizetődő szakértők tanácsadási szolgáltatását igénybe venni, hiszen ők tapasztaltak ebben a témában és tisztában vannak az elérhető lehetőségekkel.

A Forrás Centrum Kft. munkatársaihoz bizalommal lehet fordulni, mert ők pontosan tudják, hogy egy projekt esetében a konstrukciók közül, az adott vállalkozásnak melyiket érdemes választani. Tapasztalt szakemberek, akiknek a tudásában megbízhatunk. A tanácsadási szolgáltatásuk teljesen ingyenes, ráadásul a forrascentrum.hu weboldalon fel tudunk iratkozni a szintén díjmentes pályázatfigyelésre is. Ebben az esetben minden számunkra elérhető pénzforrás lehetőségről értesítenek a szakértők.

Az ügyfeleknek biztosítanak felvilágosítást az általuk elérhető vissza nem térítendő forrásokról, hitelekről, valamint tőkelehetőségekről. Azonban arra számítani kell, hogy a pályázati és hitel-ügyintézési szolgáltatást ezek a szakértők már sikerdíjas konstrukcióban végzik. Mindazonáltal kétségtelen, hogy megéri igénybe vennünk a professzionális segítséget, mert így sokkal nagyobb eséllyel indulunk a pályázatért folytatott versenyben. A dokumentáció szakember általi összeállításával biztosan eredményt fogunk elérni.

seditor