Tantrix logikai játékok választéka

Logikai játékok
Logikai játékok

Új-zélandi feltaláló által megalkotott stratégiai játékok hatszögletű lapokból állnak, amelyeknek kirakása komoly fejtörést jelent. A logikai játékok kirakása bonyolult, így megoldásuk hosszabb időt igényel.

A Tantrix játék több változatban is megtalálható, azonban mindegyik játék lényege ugyanaz. A játék során fontos szerepe van a színeknek és az egyéb tulajdonságoknak is. A játékban ötvenhat lapka van, amelyek között nincs két egyforma darab.

A logikai játékok ajánlatai kedvező árakat tartalmaznak, ezért érdemes megtekinteni a választékot. A játékokat egész pici korban nem szabad a gyermekek kezébe adni, hiszen a kis bakelitlapkákkal kárt okozhatnak magukban. A logikai játékok között elérhető Tantrix termékek biztosan sok izgalmat kínálnak majd a játékosoknak, hiszen a kirakásukkor repül az idő.

A játék megoldásához türelem szükséges, hiszen a megoldás nem egyszerű. A kirakás pillanatában a sikerélmény árasztja el az embereket, ami boldogságot szül. A játék fejleszti a rendszerben való gondolkodást, így érdemes alkalmazni már az iskolás gyermekek esetében is.

admin