Távolról figyelhető maghőmérő

maghőmérő

Amikor a szabadban kellemesen süt a Nap és egyértelműen csalogató az idő, akkor gyorsan kedvet kaphatunk arra, hogy készítsünk valami finomságot. Bátran kerüljön elő a grillsütő a garázsból és gyújtsunk be a tűzhely alá. Amint ez megtörtént, már csak a finom húsok kell felkerüljenek a rácsra és hamarosan elkészül a páratlan ebéd. A munkánkat nagyban megkönnyíti a maghőmérő alkalmazása.

Ennek a készüléknek a szerepe, hogy figyelje a fedő alatt lévő levegőhőmérsékletet és azt jelezze. Ezen adat ismeretében tudni fogjuk, hogy mikor kell tenni a tűzre, illetve mikor érdemes kinyitni a szellőzőfedelet, hogy biztosan ne égjenek oda az alapanyagok. A maghőmérő többféle formában megvásárolható.

Némelyik grill rendelkezik, gyárilag beépített kivitellel. A maghőmérő csúcskategóriás termékei egyértelműen a rádiójeles változatok közül kerülnek ki. Idetartozik a Maverick 732, ami a megadott határérték túllépés és jelentős csökkenés esetén is riasztást ad le. A maghőmérő a szobából figyelhető, így még a sütő közelében sem kell lennünk, hogy tudjuk, a fogások szépen, lassan, ideális tűzön készülnek.

seditor