Teljesen megbízható a 3M fólia

Profi fóliázás

Amennyiben valakinek a gépkocsija szépsége forog kockán, bármit megtenne azért, hogy megelőzze a kisebb-nagyobb baleseteket. A kavicsfelverődés ellen a 3M fólia biztosan állni fogja a sarat. A 3M fólia egyike a legnevesebb márkáknak, amit Európában használnak. Ez egy rendkívül megbízható, strapabíró műanyagfajta, ami megvédi az autót az olyan sérülésektől, mint a kisebb karcolások és ütődések, a jégeső vagy a tartósan erős napfény.

Mostantól nem kell attól tartania, hogy négykerekű kedvesén váratlan szépséghibát talál egy átlagos út megtétele után. A Bégé szakműhelyben nemcsak az autódekorációs munkálatok végzik el tökéletesen, hanem a 3M fólia magyarországi képviselete által támogatott tréningeket is tartanak, az ezzel a szakmával kapcsolatos munkatevékenységek kapcsán. A fólia megbízhatóságáról az elégedett ügyfelek ezrei tanúskodhatnak és az, hogy garanciális javításra már évek óta nem volt szükség a cégnél.

Ez talán mindennél hatásosabb reklám, hiszen a boldog klienseknél nem kell több bizonyíték. Az autó fóliázás rendkívül hatásos módszer a gépjármű megóvására. Az autó fóliázás ráadásul egy hosszú távú beruházásnak minősül, mivel akár 10 évig is védheti kocsiját az enyhébb sérülésektől. A vállalat munkatársai egytől-egyig elismert, sokat tapasztalt szakemberek, akikre nyugodt lélekkel bízhatja a kocsit. A fólia nem fog felválni, amire garanciát is vállalnak.

Az árak minden esetben attól függnek, hogy milyen típusú járműt kell ápolni. Nyilván egy kamionnak a fóliázása jóval költségesebb, mint egy kisebb karosszériával rendelkező modell esetében. Az sem mindegy, hogy hány százalékos borítottságot kér az ügyfél, mert néha a lökhárítókat és az üvegfelületeket is be lehet vonni fóliával. Azt, hogy pontosan mennyit kell fizetnie az autó fóliázásért, könnyen megtudakolhatja online úton is, mégpedig a honlapon keresztül, az ajánlatkérés menüpont alatti űrlap kitöltésével. Ne sajnálja a pénzt az új autójára, mert megéri költeni rá, hogy még sokáig útitársak maradhassanak!

Print Friendly, PDF & Email

admin