Természetes módszerek a kimaradt menstruáció meghozására

változásműhely

Sajnos, nem minden hölgynél zajlik zökkenőmentesen a havi vérzés időszaka, illetve már sokuknak azzal is problémájuk van, ahogyan jelentkezik. Létezik azonban egy olyan mozgásforma, ami segíthet ezen a problémán. Ha többet szeretnél megtudni az Aviva módszerről, akkor mindenképp érdemes szétnézned a valtozasmuhely.hu weboldalon.

Itt megismerkedhetsz egy olyan gyakorlatsorral, ami nagy valószínűséggel képes rendezni a havi ciklusodat. A módszer kidolgozója Aviva Gabriella Steiner, aki a munkája során rájött, hogy bizonyos mozdulatok hatással vannak a női ciklusra. Érdekesség, hogy egyik alkalommal különösen intenzíven végeztette az egyik gyakorlatot a résztvevő nőkkel, a következő órára meglepve tapasztalta, hogy 2 hölgy kivételével senki nem jött el a tornára, mert a többiek menstruáltak.

Ez nyilvánvalóan szöget ütött a szakember fejébe, aki innentől kezdve már tudatosan azt kutatta, hogy egyes mozdulatok hogyan befolyásolják a női ciklus hosszát és milyenségét. Tulajdonképpen a menzesz meghozatala motiválta, de a tapasztalat és a vizsgálatok kimutatták, hogy egyéb nőgyógyászati panaszok esetén is kiváló segítséget nyújt az Aviva torna. Így például elérhető vele az ovuláció elősegítése, illetve a termékenység fokozása is. A tornagyakorlatok a kismedencei részre gyakorolnak nagy hatást, ezen a részen fokozzák a vérkeringést, valamint a vitamin- és hormonellátást is javítják.

Semmiképpen nem az a cél, hogy a 28 napos ciklust meghosszabbítsa, vagy a természetes és egészséges női szervezet ciklikusságát felborítsa. Ez egy tökéletesen természetes módszer a szervezet egyensúlyának visszaállítására. A valtozasmuhely.hu weboldalon keresztül lehetséges beiratkozni a tanfolyamra, ami jelenleg kizárólag online tartható, a koronavírus járvány terjedésének megfékezése érdekében hozott rendelkezéseknek megfelelően.

Azonban nem jelent problémát, sőt, a megszokott, otthoni környezetben talán még könnyebben megtanulhatóak a hasznos mozgásformák. Tájékozódjon a lehetőségekről, aztán jelentkezzen!

seditor