Több komponensből született A52 tok

A52 tok

Jóformán szinte senki sem szeret kilépni a lakásból a mobiltelefonja nélkül. Ezek a készülékek annyira sokoldalúak, hogy az élet számos területén ki tudjuk használni a bennük lévő előnyöket. A megvásárlást követően, de olykor még jóval előtte szerencsés az A52 tok beszerzése. Nincs szomorúbb annál, mint amikor a teljesen új készülék véletlenül a földön köt ki és a hátoldala, esetleg a képernyője csúnyán összekarcolódik attól, hogy lendületesebben lett letéve az asztalra.

Az Eco Leather View A52 tok jelenlétében ettől egyáltalán nem kell tartanunk, ugyanis olyan megoldásról van szó, ami a mobil minden részét óvja. Az ellenálló PC műanyagból készült, TPU fedéllel ellátott A52 tok garantáltan megtérülő befektetés, amivel csak nyerni lehet. A kijelző még csukott állapotban is látszik, így ha csak az időt szeretnénk meglesni vagy egy bejövő hívás érkezik, még felvétel előtt tudni fogjuk ki telefonál vagy küldött üzenetet. Az A52 tok támasztékként is funkcionálhat, így kényelmessé válik a filmezés, internetezés.

Edzett iPhone 8 üvegfólia, ha nagyobb védelemre van szükség!

Amikor nem elég önmagában egy tok, hanem szükségünk van annál sokkal töbre a biztonság megteremtéséhez, úgy nem marad más hátra, mint a 3 dimenziós, 9 H keménységű iPhone 8 üvegfólia felrakása. Ez a kialakítás a teljes képernyőt beborítja, ezzel maximális frontoldali védelmet nyújtva az ütésekkel, karcolásokkal szemben. A használatot kicsit sem hátráltatja, még a kijelzőben található újlenyomat érzékelő sem fog megzavarodni tőle. Az iPhone 8 üvegfólia kémiai úton lett megedzve, hogy remekül viselje a terheléseket.

A kiváló áron megvásárolható termék csak nagyobb hatásra megy teljesen tönkre, aminél az eredeti képernyő már biztosan betörne. Miért költenénk tehát több tízezret feleslegesen, amikor az iPhone 8 üvegfólia ennek töredékéért a miénk lehet? A felhelyezés nagyon egyszerűen elvégezhető házilag is. Mivel egy kemény üveglapról van szó, a buborékok megjelenésétől sem kell tartanunk. Rendeljük meg még ma, hogy mihamarabb elláthassa a funkcióját, amire született!

seditor