Többféle zuhanásgátló is kapható

zuhanásgátló

Az építőiparban dolgozók élete nem feltétlenül fenékig tejfel, főleg, akik a terepen, nagy magasságokban kénytelenek végezni a munkájukat. A biztonságuk kiemelten fontos, ahol csak a legmegbízhatóbb kellékek és eszközök használata jöhet szóba.

A zuhanásgátló hiányozhatatlan tartozék ebben a tekintetben, ahol silány minőségnek nincs helye, hiszen konkrétan az emberek életéért felelős. Milyen esetekben lehet szükség zuhanásgátlóra? Rengetegen dolgoznak létrán, állványokon állva órákat, nem beszélve a magasépítészeti szakemberekről, akik nap mint nap ki vannak téve annak a veszélynek, hogy egyetlen rossz mozdulatot vagy figyelmetlenség következtében a mélybe eshetnek.

A zuhanásgátló alapvetően acélsodronyból és karabinerből áll, amit a rögzítési ponthoz kell csatlakoztatni, hogy véletlenül se történhessen baj. A shop.zerbrekm.hu webáruházban többféle ilyen életmentő kellékhez lehet hozzájutni, ráadásul kiváló ár-érték arányban. A lényegi funkció ugyanaz, a kivitelezésben viszont vannak eltérések.

seditor