Többször felhasználható a burkoló ék

burkoló ék

Hamarosan ismét itt van a téli szezon, ezért érdemes mielőbb megragadni a lehetőséget és elvégezni azokat az esetleges felújítási munkálatokat, amelyek az idei évre lettek betervezve. A komolyabb átalakítások során a csempézés gyakran kihagyhatatlan rész, amihez a burkoló ék hasznos kiegészítőnek minősül. Természetesen nem önmagában lesz rá szükség, hanem az ahhoz tartozó talppal, valamint a befogatást elősegítő fogóval.

Az így felálló lapszintező rendszer a profi és kezdő burkolók kedvence. A burkoló ék szerepe, hogy garantálja 2 darab lap között a vízszintes felszín létrejöttét és a stabil tartást a munkálatok során. Mivel rendszerben történik a bevetése, ezért a teljes felület egy síkba fog kerülni ilyen formában.

A minőségre semmilyen panasz nem lehet, hiszen prémiumminőségű alapanyagokból készül, aminek következtében 25 alkalommal is felhasználható. A burkoló ék kiváló befektetés, amire megéri költeni. A burkolatszintezo.hu weboldalon többféle típust találunk, ezért csak okosan a választással!

seditor