Új irodaházba, a Paulay Ede utcába költözött a Grantis Hungary Zrt

Független tanácsadó a GRANTIS

A modern világot és gazdaságot a pénz mozgatja. Éppen ezért, az anyagi kiadásokra mindig jelentős figyelmet kell szentelni. Az ember gyakran érezheti úgy, hogy nem tud kijönni a béréből, de valójában a megkeresett összegek mindenre elegendőek, csak egy kis megfontoltságra és odafigyelésre van szükség. A megtakarítások és hiteles pénzügyi információk részleteiről a GRANTIS Hungary Zrt. felnyithatja a szemünket. El sem tudjuk képzelni, hogy mennyi remek lehetőség vesz körül minket.

Legyen szó nyugdíjról, lakástakarékról, gyermekjövő tervezésről, befektetésről, minden esetben igénybe vehetőek bizonyos támogatások vagy hitelintézetek kedvezményesen folyósított összegei, amelyekkel megkönnyíthetjük a saját dolgunkat és még spórolhatunk is. Természetesen nem mehetünk csak úgy a saját fejünk után, főként akkor, ha nem vagyunk jártasak a témában. A már több éve működő GRANTIS Hungary cég most egy teljesen új irodaházba költözött, amelyiknek címe a következő: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 65.

Miért fontos ez? A független intézet mindig megfelelő információnyújtásra törekszik, így biztosak lehetünk abban, hogy semmi érdekük nem fűződik ahhoz, hogy egy bizonyos bank vagy hitelfolyósító felé tereljen minket. Csakis az objektív piac által meghatározott tények azok, amelyek befolyásolják a korrekt döntéseket és ezt velünk is megosztják. Az információ hatalom! A kisvállalkozásként induló cég ma már 35 embernek ad folyamatosan munkát, ami azt bizonyítja, hogy van kereslet a szolgáltatásra. Szeretnénk részleteket megtudni egy bizonyos takarékossági számlanyitás esetén?

Akkor tárcsázzuk bátran a +36 1 58 58 555 telefonszámot és a szakemberek azonnal a segítségünkre lesznek! Tervezzük meg tudatosan az életünket és ragadjuk meg azokat a lehetőségeket, amelyek rendelkezésünkre állnak! Nem mindegy ugyanis, hogy saját erőből akarjuk felújítani az otthonunkat, esetleg megalapozni az öregkori bérünk kiegészítését, vagy ehhez igénybe veszünk olyan támogatásokat, amelyek megkönnyítik a dolgunkat. Nem egyszerű a pénzügyi világban eligazodni, ezért minden segítség jól jöhet.

admin