Újraszalvéta, a környezetbarát csomagolóeszköz

újraszalvéta

A családnak mindennap csomagolunk ételeket, italokat a munkába, iskolába. Gondoljunk csak bele, hogy ezzel általában mennyi hulladék termelődik. Szerencsére, ez megelőzhető az újraszalvéta használatával. Hogy mi is ez? Gyönyörű textil csomagoló, ami inkább tasak, mint szalvéta, de persze mindkettőként megállja a helyét.

Nem csupán környezetbarát szendvicscsomagoló, hanem kívül pamut, belül vízlepergető anyagból készült tároló, ami ráadásul dupla tépőzárral záródik. Az újraszalvéta így nem csupán jópofa és környezetbarát módja a szendvicsek, bizonyos gyümölcsök csomagolásának, hanem igen okos is. Hűtőben is használható, mosható, ráadásul étkezési alátétnek, terítőnek is alkalmas.

Az anyabioboltja.hu webáruházban megrendelhető változatok nemcsak gyönyörű vagy éppen vicces mintáikkal teszik az étkezéseket még kellemesebbé, hanem ezekbe a gyártó a szívét-lelkét, de főleg a kézügyességét is beleviszi. Az újraszalvéta változatok ugyanis kézzel készülnek, a leendő használójuk és a környezet iránti tisztelettel.

seditor