Ütésálló telefon nagyobb igénybevételhez

Ütésálló telefon

Bár kétségtelen, hogy az okostelefonok sokkal nagyobb szolgálatot tesznek számunkra, mint a régi, nyomógombos készülékek, viszont az is igaz, hogy jobban kell vigyázni ezekre, így elkerülve a nagyobb gond megjelenését.

Az érzékeny érintőképernyők, a kifinomult technológiák, amelyeket alkalmaznak ezekben, nemcsak számos előnyt tartogatnak, hanem megnövelték a sérülések esélyét is. Éppen ezért, aki fizikai munkát végez, esetleg tudja magáról, hogy ügyetlen és folyton leejt, összetör valamit, annak érdemes megfontolni az ütésálló telefon megvásárlását.

Természetesen ezek sem bírnak ki mindent, nem tönkretehetetlenek, de egy átlagos modellel szemben, lényegesen strapabíróbbak. Egy szimpla esés vagy ütés, ami egy hétköznapi modellnek már a végét jelentené, az ütésálló telefon esetében viszont ez nem okoz semmilyen gondot.

Ezek alapján sokan azt gondolhatják, hogy csakis nyomógombos berendezésről lehet szó, minimális funkciókkal, azonban ütésálló telefon érintőképernyős változatban is kapható. Ezeknek nem csupán a kerete és a szerkezete van megerősítve, hanem a képernyőjük is extra védelmet kapott, így jóval többet kibírnak, mint a hagyományos társaik.

Az ütésálló telefon gyártásában főként a Caterpillar és az Ulefon jeleskedik, azonban már a Samsung is dobott piacra olyan modellt, ami ebbe a kategóriába sorolható. Tehát, ha egyébként az utóbbi márka termékeit részesíti előnyben, akkor az ütésálló telefont is választhatja, de ha igazán robosztus kialakítást szeretne, akkor a másik két brand lehet a nyerő. Igaz, hogy ezek nem olyan finomak és elegánsak, de az ütésálló telefon esetében nem is ez a mérvadó.

admin