Webáruház készítés – Bérléssel tényleg egyszerűbb?

webáruház készítés

Az internetes kereskedelem jól jövedelmező manapság, így nem meglepő, hogy egyre többen, tapasztalt és tapasztalattal nem rendelkezők szándékoznak belevágni. Elég magas kiadással jár egy online bolt megnyitása, ha pedig erre szakosodott céggel készíttetünk webáruházat, akkor még több pénzt kell kiadnunk. A webáruház készítésnek egyre népszerűbb alternatívája a webáruház bérlés. Azok a cégek, amelyek bérelhető webáruházakat kínálnak, felismerték, hogy a webshopok a legtöbb funkcióban nagyon hasonlítanak egymásra, így sok áruház mögött futhat ugyanazon motor.

Tulajdonképpen a webáruház bérléssel egy teljesen kész megoldást kapunk, amibe be van építve minden olyan külső és belső szolgáltatás, ami igényként felmerülhet a webáruház üzemeltetése során. Például a webáruház termékkeresője, készletkezelője, paraméter szűrője és a legtöbb ilyen rendszer bármiféle probléma nélkül képes kezelni a Magyarországon is elterjedt elektronikus fizetési módokat.

Továbbá fel tud ajánlani a vásárlóknak átvevő pontokat vagy tudja exportálni a rendelések adatait a legnagyobb számlázó programok és ár összehasonlító oldalak felé. A kész megoldásnak talán az egyetlen hátránya, hogy az ügyfél többnyire saját maga kell birtokba vegye az online áruházát és megtanulnia a használatát. Kevesebb közvetlen segítséget kap, mint a webáruház készítés során, viszont részletes dokumentáció és oktató videók a rendelkezésére állnak.

Olyan cég szolgáltatását is igénybe vehetik a kereskedők, amelyik segíteni tud a bérelhető webáruház termékekkel történő feltöltésében, reklámozásában vagy üzemeltetésében. Például a Viltor áruházaknak is rendelkezésükre áll a Webshop Barát szolgáltatás. A viltor.hu weboldalon minden tájékoztatást megismerhetünk úgy a webáruház készítésről, mint a bérlésről és ezen ismeretek birtokában sokkal könnyebben el tudjuk dönteni, hogy számunkra melyik lehetőség volna ideális. Ha Önt is foglalkoztatja az internetes kereskedelem lehetősége, akkor ajánlott felkeresnie a weblapot és informálódnia erről.

seditor