Zsákos sóder nélkül nincs építkezés

zsákos sóder

Rengeteg alapanyag szükséges egy építkezés során, olyan is van, ami nélkülözhetetlen. Zsákos sóder megvásárlása nélkül elfelejthetjük az egész munkafolyamatot. A betonkészítéshez kiváló alapanyag a zsákos sóder, minőségi és gazdaságos megoldás.

Olyan alapanyagról van szó, ami a természetben alakul ki, a folyókban, folyómedrekben és tengerpartokon. Az építőiparban különböző munkákra eltérő szemcseméretű sódert alkalmaznak. A legkisebb a 0-4 milliméter nagyságú kavicsokból áll, amit vékony betonréteg készítéséhez vagy falazáshoz használunk. A 0-8 milliméteres az aljzat vagy a lépcsők készítéséhez alkalmazható. A 0-16 és a 0-24 milliméteres nagyságú már a vastagabb konstrukciókhoz is bevethető. Födém, alap, illetve járda készülhet belőle.

A kibányászott és átmosott, valamint osztályozott zsákos sóder ennek az építőipari anyagnak már egy magasabb szintű kategóriája, ami sokkal egyenletesebb, kiszámíthatóbb végeredményt biztosít, ha betonozásról van szó. Forduljon hozzánk bátran, mert konténer rendeléssel egyidejűleg ömlesztett áru beszerzésére is lehetősége van!

admin