A vízszerelő 16. kerület precízen dolgozik

Vízszerelő 16 kerület

Ön is került már olyan helyzetbe, hogy hiába hívott szakembert, mert így is állandóan meghibásodások történtek az otthonában? Závodszki Zoltán vízszerelő 16. kerület területén már rengeteg ilyen esetet látott.

A kóklerek gyakran csak félig-meddig javítják meg a hibát, hiszen tudják, hogy így a következő alkalommal is visszajöhetnek és újból pénzt kérhetnek ugyanazért a szolgáltatásért. A vízszerelő 16. kerületben szívesen kijavítja a kontárok hibáit is, ezért érdemes őt tárcsáznia, ha gyanúsan gyakran romlik el valami.

Hívja a 06 20 491-7949 számot, amennyiben ki kellene cserélni a vízcsapot, be kellene kötni a mosógépet vagy éppen a dugulást kellene megszüntetni. Ezeknek a problémáknak az elhárítása igen könnyen kivitelezhető egy szakemberrel.

Előre nem lehet megmondani, hogy mennyit kell értük fizetnie, hiszen ezt a vízszerelő 16. kerületben csak a hiba megtekintése után tudja megmondani. Igyekszik minél hamarabb kiérni a helyszínre, mert tudja, hogy mennyire kellemetlenek a fent felsorolt gondok. A referenciák a vizszerelod.hu oldalon tekinthetőek meg.

Print Friendly, PDF & Email

admin