Az angol magántanár nálunk megfizethető

Angol magántanár

Az angol nyelvet Magyarországon, főként az utóbbi évtizedekben oktatják intenzíven az iskolákban. Aki esetleg más nyelveket tanult vagy pedig az iskolai tananyagot nem sajátította el, az talán az angol magántanár felkeresésén is elgondolkodik.

Nos, ez valóban hatásos módszere a tanulásnak, hiszen a magántanár segítségével dinamikusabban fejlődik minden tanuló, nincsenek más résztvevők, ezért nem oszlik meg a figyelem. Rengeteg előnye van, ez nem kérdés, az egyetlen hátránya talán a legtöbb esetben a magas ár. Az angol magántanár nem megfizethetetlen, azonban nem is olcsó, ezért sokan egy nyelviskolát választanának inkább.

A legtöbb ilyen iskola azonban fix időpontokkal és régi módszerekkel dolgozik. A BeHappy Nyelviskola ezen szeretne változtatni azzal, hogy ötvözi a magántanár, illetve a tanfolyami oktatást. Az angol magántanár így már mindjárt elérhetőbb és ahogy az megszokott ilyen esetben, a tanulók egyedi tanmenet szerint haladhatnak. Nem kell más ritmusa szerint tanulni, mert itt mindenki a sajátját követheti.

Print Friendly, PDF & Email

admin