Megszűri a káros sugárzást a napvitorla háromszög

Napvitorla háromszög

Amennyire várjuk jelenleg a kellemes meleg nyarat, annyira el akarunk majd bújni a forróság elől néhány hónap múlva. Mindig érdemes megválasztani a legjobb alkalmat arra, hogy napozunk vagy hűsöljünk a medencében egy keveset. Természetesen megtalálhatjuk annak is a módját, hogy megteremtsük a napvitorla háromszög alkalmazásával a tökéletes környezetet.

Ezen kiegészítők gyorsan és egyszerűen felhelyezhetőek közvetlenül a medence vagy terasz fölé, hogy elegendő árnyékot adjanak a kellemes időtöltéshez a tomboló forróságban. Nem árt, ha a napvitorla háromszög egy kicsit megdöntve lesz kifeszítve, mert így a falevelek nem állnak meg a tetején. Egy igen sűrű szövésű HDPE hálóról van szó, ami 90 %-os fényáteresztéssel rendelkezik, de az ultraviola sugarakat kiszűri.

Az interneten sok hasznos tanácsot kapunk arra vonatkozóan, hogy a napvitorla háromszög milyen helyekre és módon legyen felhúzva. Inspirálódjunk és készüljünk fel a jó időre, hogy megragadva a lehetőséget, minél többet tudjunk a szabadban lenni a leégés veszélye nélkül!

Print Friendly, PDF & Email

admin