Mit nyújt a csempevágó?

Csempevágó

A hidegburkolás, az elmúlt években egyre felkapottabb lett a különféle ingatlanok esetén. A minőségi lapok szabását azonban okosan és precízen kell elvégezni, különben nem fognak jól passzolni egymáshoz. Itt jön képbe a csempevágó, amivel néhány mozdulat az egész és máris kész a szabás.

Valamikor nagyon régen, még a gépesített eszközök előtt, vésővel vagy csípőfogóval oldották meg a méretre igazítást, de ezen szerszámokkal nagy volt az anyagveszteség. Ahogy fejlődött a technika, megjelentek a sarokcsiszolók és természetesen a csempevágók. Ezek már sokkal specifikusabbak voltak. A kimondottan csak burkolólapok szabására tervezett rendszerek beszerzése akkor éri meg leginkább, ha a szakmában dolgozunk.

Amennyiben csak a konyhát vagy fürdőt akarjuk felújítani, akkor felesleges ilyen befektetést eszközölnünk. A hosszú távú tervezés esetén viszont ne is gondolkodjunk a csempevágó beszerzésén, hanem azonnal rendeljük meg! A szerkezet gyorsan visszahozza az árát és rengeteg időt takarít meg nekünk. Élvezzük a közös munkát vele!

Print Friendly, PDF & Email